ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ

Σπούδασα Νομικά στο ΕΚΠΑ (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) και είμαι εγγεγραμμένη δικηγόρος στο Μητρώο του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας. Κατά τη διάρκεια της άσκησης μου στη Γενική Εισαγγελία και για ένα χρόνο μετά παρουσίαζα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά δελτία ειδήσεων στο ΡΙΚ. Εργάστηκα ως δικηγόρος στον ιδιωτικό τομέα και ως νομική σύμβουλος στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Κύπρου.

Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με το life coaching. Είμαι Master Life Coach, Parent Coach, Accredited Practitioner Coach από τον IAPC&M (International Authority for Professional Coaching and Mentoring) και επίσημο μέλος της ICM (International Coaching and Mentoring) στην Αθήνα.

Όλοι μας, και ιδιαίτερα οι γυναίκες, για ν’ ανταποκριθούμε στην πολλαπλότητα των ρόλων μας και στις καθημερινές προκλήσεις με την ίδια συνέπεια και ποιότητα, χρειαζόμαστε περισσότερα από ακαδημαϊκά προσόντα και εμπειρικές γνώσεις.

Χρειαζόμαστε κάποιες ήπιες δεξιότητες και ταλέντα στη φαρέτρα μας. Χρειαζόμαστε θετικές σκέψεις και θετικούς ανθρώπους. Με αυτά θα ενισχύσουμε τη δυναμική μας. Με αυτά θα αλλάξουμε τη ζωή μας προς το καλύτερο.

Το coaching έφερε στη ζωή μου την αλλαγή που επιθυμούσα, σηματοδοτώντας το τέλος σε όνειρα και προσδοκίες που δεν ήταν δικά μου. Ένα τέλος αλλά και μία αρχή σ’ ένα ταξίδι αναζήτησης του αυθεντικού μου εαυτού. Το δώρο από το ταξίδι αυτό είναι η γνώση πως όταν θέλουμε κάτι πραγματικά, μπορούμε να το πετύχουμε. Αρκεί να θέσουμε σωστά το στόχο μας και να δεσμευτούμε για την επίτευξή του.

ΑΝ εγώ άλλαξα τη ζωή μου,
γιατί όχι και εσύ;

ΑΝ εγώ άλλαξα τη ζωή μου,
γιατί όχι και εσύ;